Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Lyrik för dårskapens prisgivning


Det förflutna biter

Några inskränkta bedömningar

Biter inte oftast på mig längre

På likadant sätt som förr!

Jag har blivit för gammal

För att så ska ske

Jag dras med en massa minnen

Dock jag helst skulle vilja glömma

Som ibland pockar på

Vi påminner gärna varandra

Om det som i det förflutna skett

När tiden gått och smugit fram

Pockar minnen ibland på

Genom andras försorg

Skitsnack som ibland övergår i förtal

Från bedömare av empatisk rang

Man är själv en del av detta

Och som äldre har man oftast slutat

Att ta åt sig för det som är falskt

I interpersonella relationer

I distans kan man numera

Frodas i livets förgänglighet

 

Taleptox Skrev

Den 20230501

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-05-01 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP