Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förföra en prinsessa

För att förföra en prinsessa
Måste man få det att se ut som en olyckshändelse

Bara den ödmjuke
Får lov att vara så arrogant

Dessutom finns det inga portnycklar
Bara charm kan öppna dörrarna till palatset

Som om man blåst in med en trevlig bris
Och smygt ut lika snabbt

Hjärtestöld på 60 sekunder
En mästertjuv kan stjäla ett hjärta




Fri vers av Robin Sarchiz
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-05 01:06



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Uppskattar ett charmerande humör i dikten

2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Robin Sarchiz