Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ur Passionerade nordiska nätter


Passionerade nordiska nätter

Vi föddes en gång för att leva våra liv

Mitt i tillvaron med fokus på livsvärden

Till en längtan efter ett verkligt liv

Med passion vi tog oss an det svåra

En människa trodde att vi människor föds onda

Men ack vad denne bedrog sig själv

Oskyldiga är vi vid födseln till det som hänt

Det är vuxenvärlden som inte kan komma överens

Passionerade nordiska nätter sjunger en sång

Om livets svåra stunder i dur och moll

När ljuset släcks om kvällen och natten tar vid

Kommer sömnen tillbaka med drömmar återigen

I drömmen kan vi vara oss själva såklart

Jag drömmer syner om olyckor och dåliga ting

De fridfulla stunderna får vänta till dagtid

Med hopp om att evigheten kommer ta vid

När vi med hopp om att gå bort fridfullt i detta svåra liv

 

Taleptox Skrev

Den 20230505

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-05-05 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP