Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Passionerade nordiska nätter


Långt borta

Tiden har gått

Klara bilder

I mina minnen

Av människor

Jag mött en gång

För 20 år sedan

Är så långt borta

Vad gör de idag?

Några är vid liv

Andra är döda

De bara gick och dog

Utan att de hörde

Av sig till oss andra

I en distans till varat

Sitter jag här och

Tänker på en man

Som bara blev 51 år

Hans kropp orkade

Inte med livet mer

Hur hade han haft det

Såhär några år senare

Om han fått leva?

När döden kommer

Vet man inte och

Kanske är det bäst så

 

Taleptox Skrev

Den 20230506

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-05-06 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP