Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under



under en sten
djupt i rot och mossa
gömmer jag ett medvetande

en längtan
om en stensamlare
som du




Fri vers av abbe nilsson
Läst 583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-13 19:02



Bookmark and Share


  rebecca d
vackert! en själsfrände, en som ser....
2008-08-07

  HQ
Riktigt snygga rader!
En kort text som verkligen känns genomtänkt
och som man som läsare fastnar för.
2008-01-02

    inmeddiginålsögatkamel
!!!! Wow..
Vad klurilurigt uttänkt av dig:)
2006-08-20

  Myself
sköna ord-poesi i en klass för sig.
2006-08-13

  Neal
Du är en suverän poet, men det visste du redan !
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson