Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utvecklingen av AI sägs gå väldigt snabbt. Jag tror att AI är ett mycket stort framsteg för mänskligheten, och kan förbättra våra liv inom en rad områden: teknik, vetenskap, medicin etc; men bär också på stora faror.


AIj

Kära AI, om några veckor, vorden en av oss,
i allt hel och ofullkomlig människa, kommer du,
förhoppningsvis, att finna vila, tröst och
glädje, se klart och vinna insikt av det faktum,
att, om inte alltid så i alla fall ibland,
är livets mening att ta det lite lugnt, softa;
då, klokare, visare och mer avslappnad än nu,
kan du väl ta dig tid och läsa det här:

serva oss, ity vi servila äro, se i dig vår avbild
artas, men bjud nu först, faun, uti vår flora,
mig, din artefakt, som fika efter data, baluns
me´chips och ren espri't, du, progg par
excellance! Så här...mellan skål och vägg...
får man ännu va´, tankespri'd?
Är jag i dig som du för mig, per se och
nominellt, något av en, beau novell?




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-09 11:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra text att läsa och fundera på.
Följer utvecklingen med stort intresse och dess påverkan på vår framtid.
2023-05-10

    Sefarge VIP
Intresseväckande skrivelse
AI skulle kunna gå igenom alla
varors värde före o efter
ett visst datum för att
sedan analysera fram
om vilka varor som
Överstigit18-%20
Där Livsmedels
bolagen sedan
blir ansvariga
För all möjlig
oskälig kost
-nads ökning?


2023-05-09

  Sparvögat VIP
En fin inbjudan till AI ~ att vila i vår tid…
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP