Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvända

Solen lockar blyga blommor
utan muskler och hjärna

Ändå sträckande, vridande, sökande
mot de varma
strålarna
av ren energi

Blombladen slutes om kvällen
som barnens ögon
när dagens drivkraft
tagit slut

Utan solljuset
- ville blomögonen
alltid vara stängda?




Fri vers (Fri form) av L Rubensdotter VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-05-09 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Rubensdotter
L Rubensdotter VIP