Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Process


Alla mästare måste dö, ett tag..

Alla mästare måste dö ett tag, för att åter födas i en ny gestalt.
Så har det varit i alla tider och så kommer det alltid att förbli...

Därför återkommer vi ständigt i varandras sinnen till den dag då
vi alla förstår att vi andas i samma kropp och inser att mästaren är här för att stanna, och för att gå, och för att återkomma, ty ...

..alla mästare måste dö ett tag för att återfödas i en ny gestalt. Så har det varit i alla tider och så kommer det också alltid att förbli, till den dag vi alla förstår vem som är odödlig.

Världssjälen lever ständigt i oss alla.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-15 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP