Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Passionerade nordiska nätter


Civilt liv

Långt härifrån i ett annat land

Barnen är döda i rasmassorna

Huset har kollapsat

Hennes liv är förstört

Hon har inget kvar

Mannen som byggde huset

Med sina egna händer

Har gått in i en depression

Hur ska han nu kunna bygga upp det igen?

Deras familjeliv är slaget i spillror

Deras hus är sönderbombat

Av militär som gav dem

Skulden för något

Något annan gjort

2 veckor innan

Det brukar vara så numera

Att en del militär begår misstag

Mot oskyldiga civila

För det anses av en del

Att det inte finns

Några oskyldiga något mer

Och vem som helst kan bli

En måltavla för vapen bruk

Såhär har våra liv utvecklats

Sedan dessa förskräckliga vapen

Uppfanns av begåvade män

 

Taleptox Skrev

Den 20230516

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-05-16 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP