Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek har ingen definition.


https://www.expressen.se/nyheter/cia-rekryterar-ryska-spioner-i-ny-kampanj/

 

CIA har lanserat en ny kampanj för att rekrytera ryssar att spionera för USA, rapporterar CNN.

Med hjälp av en känslosam video riktar de sig mot personer som känner avsky mot kriget och Putin.


Vem gillar att sticka in näsan mer än CIA i andras länder?

Belöningen för förrädaren är en tatueringsgrill och en inbjudan till en fest där som i skalet: märke Lorren de kommer att grilla dig, av båda sida eftersom de är en och samma förkroppsligade bara i rivaler.

Du ska inte lita, inte ens på tröjan på dig, för den är också omvänd mot dig.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-05-16 09:22



Bookmark and Share


  Koloristen
"Vem gillar att sticka in näsan mer än CIA i andras länder?"

-Mycket bra fråga.
2023-05-18

  Federico Romano
CIA står mig upp i halsen, tortyr, svek mord spritt över planeten, Men visst alla har spioner men CIA låter oss tro att dom för en god sak för att dom andra är dumma.
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP