Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes son

Du la din hand på mitt bröst
Tryggt, stadigt, van att få känna nån slags tröst
Du sa att jag va fin
Men det visade sig snabbt att du var ännu ett till svin

Tänk om din mamma får se vem du blev
Tror du hon skulle stå där och le?
Hennes son som hon burit i sin famn
En kvinna måste önska just dig som sin man
Hennes son
Den drömmen är du väldigt långt ifrån

Tiden gick och ännu fler chanser du fick
Utan något vetande
Finns hennes dröm fortfarande flytande

Hur vågar du riskera?
Få hennes värld att rasera

Den mörka dagen kommer
Då hon inser
Att hennes vackra dröm inte längre finns mer




Bunden vers (Rim) av Bearbetning
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-16 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bearbetning