Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

En grabb som kallar sig för bram
Ska brösta allt som en man
Men är den historien riktigt sann?

Han klarar inte kritik
Då slänger han mera skit

Han vill förklara
Alltid försvara
Tar inte hänsyn till det sårbara

Han säger att han finns där
Men vet han vad det innebär?
Att för en stund släppa sin egna barriär

Diskussioner
Leder till aggressioner
Frustrationer
Indikationer
Rekonstruktioner värda miljonär

Vad är det han vill?
Om han inte kan ta det chill?

Han ringer om råd
Som om han ber om nåd
Men vill ändå inte se sin egna röda tråd

Det är ingen tvekan om att hans hjärta är av guld
En fin man men som bör lära se sin egna skuld
Det hårda som smälts ihop med det mjuka gör honom fin
I teorin
Men han måste släppa konspirationshysterin

Han är rädd att han inte ses som en man
Men det gör han
För i ärlighetens namn
Skulle vem som helst vilja vara i en sådan famn




Bunden vers (Rim) av Bearbetning
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-09 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bearbetning