Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällsmaskineriet bara måste fungera

Samhällsmaskineriet bara måste fungera.
Därför övertygar vi oss om att det fungerar.
Tills människor börjar knäa och krascha.
De får skylla sig själva för att de är så svaga.
Samhällsmaskineriet är det då inget fel på.
Människorna måste vara starka, uthålliga, duktiga, kompetenta, envisa och dugliga.
Lite stress och överbelastning måste man
bara tåla och sluta självömka och gnälla.
Du ska vara tacksam för att du har ett arbete.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-16 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP