Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmarnas land

att skriva är som att befinna sig någon annanstans
till den plats där jag är fri


jag fastnar där ibland
i landet mellan där och nu
säg vart är jag då?

som nattens riddare
sveps jag med på din vita häst
säg vart ska vi då?




Fri vers (Fri form) av Moa Almqvist
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-05-17 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Almqvist