Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med kärlek


Jag som aldrig varit tillräcklig
om ens för mig själv
otillräcklig i dess mest otillräckliga tillstånd
såg jag på mig själv och undrade
hur ska någon någonsin kunna älska en sån som mig?

tills jag en dag mötte dig
och du såg på mig i mitt mest otillräckliga jag
med brister som syntes
sträckte sig över min förstörda hud

och trots det
såg du på mig med en blick
som jag aldrig mött förut

med kärlek




Fri vers (Fri form) av Moa Almqvist
Läst 8 gånger
Publicerad 2024-05-07 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moa Almqvist