Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kupa dina händer om de utrotningshotade

Du ska vara rädd om de
som fortfarande försöker
rätta till
Kupa dina händer
om de utrotningshotade
Blås liv i dem
när syret tagit slut
Vi har inte råd med
att de dör ut




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-17 19:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alldeles för många djurarter har redan dött ut på grund av människans synd och rovdrift/profithunger.

Människan är dock ICKE ett djur.
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP