Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre röda rosor i blom


Tankarna slår sig ned
på den sommarlätta
jorden

Vid synen av de första
rosorna snubblar
plötsligt orden

Nu har de skrivit in sig
i diktens tidlösa rum som
tre röda rosor i blom




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-05-29 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP