Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuvad

Tänk om jag vetat att din tid så snart var slut
Jag trodde vi hade flera år kvar att spara
Förstod inte vilken örfil ödet hade på lut
Vi hade ju så mycket kvar att göra
Jag hade så mycket mer jag velat ge

Visste du djupet på min kärlek
Visste du hur mycket jag dig beundrar
Visste du hur jag håller våra minnen kära
Visste du att jag ville hålla dig i mina armar
Så som du så många gånger hållit mig
Att jag ville läsa för dig när du inte längre kunde se
Att jag färska blommor varje dag ville kunnat ge

För att ta igen tiden du så innerligt sörjde
När inga farliga kramar kunde ges
När våra händer möttes på varsin sida
Om sjukhusdörrens rutiga glas
När du inte längre kunde gå eller några hyllor kunde nå
Då hade jag velat vara där och hjälpa dig
Så som du alltid funnits där och stöttat mig

Jag hade velat ge dig min morgon
Jag hade velat ge dig min dag
Jag hade velat gett dig några av mina andetag




Fri vers av Marvvel
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-01 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvvel
Marvvel