Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Det finns ett hav inom mig
Där jag kan simma i glittrande solsken
Det är klart och kallt som den djupaste källa
Där jag ibland kan ha svårt för att flyta

När molnen hopar och det blåser upp till storm
Hamnar jag under höga vågor som aldrig stillnar
Eller fastnar i strömmar med kraft jag inte kan stå emot

Men faktum kvarstår att det finns ett hav inom mig
En böljande värld, full av liv inom sig




Fri vers av Marvvel
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-23 14:24



Bookmark and Share


  Marvvel
Tack så mycket DavidM, det gör mig väldigt glad att du uppskattade den.
2023-08-28

  DavidM VIP
En dikt som genljuder tydligt inom mig. Den ger form åt något väldigt viktigt, på ett varsamt och välgjort vis.
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Marvvel
Marvvel