Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

Målet att ömsa mellan ord och direkta minnen, är det framtidens sätt att göra något gott för varandra?
Händelsen i ögonblicket som skickar lycka mellan förnöjdbara inkomster, så tar livet emot vad som är positivt i vått och torrt.
Motsägande men endast kärleksfulla gå före i alla efterslänter, en statisk frivillighet att kärleksfullt välja gemenskapen i ögonblicket.
Ingen tävlande anmärkning bara frid i hjärtat som omsluter och värmer min väg till livsruset i alla färdiggjorda gärningar i linje med en tro på Jesus Kristus.
Viskningen som Gud andas i mig är syre och vägleder mitt liv i rätt stund, tillika det som ljuset i mina ögon reflekterar till de som jag möter på vägen.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-01 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP