Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att drömma


Drömmar

Dikt av Julia Engström

Drömmar måste vara det vackraste ord som finns, så laddat med hopp om en bättre framtid.

I min drömvärld finns varken krig eller svältande barn, bara blomstrande ängar och glada skratt.

Så länge jag drömmer finns jag, det finns alltid en dag efter idag, något nytt bakom nästa hörn.

Därmed inte sagt att jag inte njuter av nuet, men drömmarna är det som håller själen vid liv.

När jag slutat att drömma finns jag inte mer, eller möjligen finns det ett tomt skal av mig men anden är borta.

Drömmar kan slå in, vi får hoppas på det.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-02 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP