Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ha ett skal


Det klöser

Dikt av Julia Engström.

Det är trasigt innanför skalet men leendet bländar alla som kommer i min väg.

Jag skriker svordomar men det kommer ut bubblande skratt.

Mörkret vill gärna titta fram men det är väl inkapslat, det roar sig med att klösa och riva sönder mig inifrån och ut.

Tjenare! Jo det är baaaara fint! Livet rullar på.




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-03 18:50



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Utsidan är ju inte alltid vad som härjar en på insidan.
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP