Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pax vobiscum

Ingen kan vinna
ställ in inbördeskriget
slut fred med dig själv.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-04 15:28



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Såklart, det är med sig själv man måste börja.

2023-06-05

  Koloristen
Larz har rätt i sak här. Kriga på! JA!
2023-06-04

    Hydran
Pax Hydrum.
Inga apatiska låtsasfred.
Larz har ännu en gång rätt.
2023-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Lägg dig inte i sådant du inte har något med att göra.
Kriget fortsätter!
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP