Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Sverige på national-och femhundraårs dagen.


Sverige, femhundra år

Sverige, underbara land!
Femhundra år, och ännu ungt,
där lagom och dess avant garde gå hand i hand;
tradition och snilleri, i vår egen lunk.

----------------------
Med, "snilleri", menar jag, snillrik, genialitet.




Bunden vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-06 10:52



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En fin hyllning till Sveriges
vackra land…
2023-06-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så tiden går...men man undrar om vi får femhundra år till, såsom världen nu ser ut...trevligt med en hyllning i alla fall...
2023-06-13

  Staffan Nilsson

Är bara jag förvirrad?
Engelbrekt Engelbrektsson, död 1436, var levde han?

Jag älskar också mitt land.
Hem för alla och envar!

2023-06-07

    Sefarge VIP
Jaa många snill-rika
Underfundiga upp-
finningar har sett
dagens ljus i vårt
trots allt framgångs
-rika land? Hoppas
det så kan fortsätta
med kluriga natur
o miljö vänliga
lösningar. ..
;)

2023-06-07

  Marita Ohlquist VIP
En fin hyllning till vårt fosterland.
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP