Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets gång i musikaliska termer


DA CAPO AL FINE

Pianopianissimo
Primo
Staccato
Accelerando
Affretando
Forte
Amoroso
Allegretto
Allegro
Buffa
Come prima
Affettuoso
Apassionato
Con amore
Con fuoco
Glissando
Andante
Ritardando
Adagio
Comodo
Lento
Calando
Con sordino
Diminuendo
Doloroso
Lamentando
Morendo
Fine





Övriga genrer av Ulf Carlsson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-06 17:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken fenomenal idé ! bokmärker den ädla texten
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP