Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Sommar som vintertid på en fantastisk upplevelse i naturskildring.


Vildmarksvägen

/Bara ett wow… som ungdom och vuxen att jag fick uppleva. Är detta reklam så tas skrivelsen bort men jag ville gärna återge om fjällvärlden jag fick leva och växa upp i./

Varje vår som oftast åkte man upp mot Stekenjokk ett antal mil från mitt barndomshem cirkus 3 mil. Fjällvärlden med Klimpfjäll Marsfjäll Borgafjäll i ljuvliga vyer var en ära att få färdas till och besöka, efter vildmarksvägen även kallad stekenjokkvägen stanna till och njuta av nära inpå fjället minst var minst sagt ”pirrkänsla” och helt fantastiska upplevelser. På det sättet med skidor som i sådana fantastiska upplevelser av dagar glömmer man aldrig. Vägen med vyer mellan fjällen sträcker sig 36 mil från Lappland och Jämtland. Vyerna, ja det måste upplevas man kan se och följa med i en filmsnutt från denna utsökta plats av flödet på fb (om vildmarksvägen) som öppnades till årets nationaldag.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-07 09:46



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Inte reklam, definitivt inte. Faller mer in under reseskildring, även om det inte finns som rubrik på Poeter.se. Kan vara värt för var och en att läsa detta. Vi är många som uppskattar vacker natur. Så tack för att du delar med dig.
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP