Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrsommar

Vi vattnar de små, det sköra
för att rädda liv ännu en kort stund
men det gamla äppelträdet finner sitt eget vatten
djupt i jorden
i det förflutna
ingen kan veta hur lång tid som finns kvar
för äppelträdet och människorna

Ibland är vatten liv.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-08 10:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland är regn ångest.
2023-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP