Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hitta friheten i sin instängdhet


Människoburen

Jag sitter i en bur, en människobur
Bunden till min orörlighet.
Mitt enda sätt att bli fri,
är att bli ETT med buren,
och att berätta om hur man blir
Människoburen!




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2023-06-08 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP