Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitetspolitik

dela in människor i grupper
utifrån medfödda egenskaper

individens moral och särart
saknar betydelse i gruppindelandet

äldre vit heterosexuell man
det sämsta man kan vara

Tage Danielsson född 28
patriarkatet, kanske problematisk

gangsterrapparen Yasin född 98
intressant, trendig, bör lyftas fram

kapitalet vill arbetarklassens splittring,
identitetspolitik det perfekta verktyget

när vi tjafsar inbördes om hår och mat
passar de på att plundra vår välfärd




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-12 06:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
DET är ju verkligen en form av rasism.

Du har helt rätt om kapitalet.

Själv är jag FÖR patriarkatet och MOT feminismen.
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP