Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skallen behöver

rutiner tystnad
disciplin eftertanke

grovsnus
svart kaffe

en sak i taget

bra böcker
alltså inte dussindeckare

musik och människor
valda med omsorg
skval går bort




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-12 08:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja.
2023-06-12

  Staffan Nilsson

Hmm, är det nåt fel med min skalle som behöver allt?

2023-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Deckare hatar jag verkligen.
Läge för bokbål på sådant trams.
Möjligen med undantag för det som GW och Sjöwall Wahlö skrivit.

Grovsnuset försvann för min del 1986 i ett tältmöte. Ett möte med Jesus och jag var fri.
2023-06-12

  Marita Ohlquist VIP
Håller med dig om allt förutom snuset.
2023-06-12
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP