Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjuret

Vilddjuret
Ju högre jag nådde
desto dunklare blev min blick
och den svåraste blev erövringen
blev ett värv i mörker
det blev ett vilddjur




Fri vers (Modernistisk dikt) av Sören Turesson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-13 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP