Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengarna är våld

Pengarna är våld

Tas av stat från skolor

Våld mot svaga barn

Fattigpojkars chanser

Finns i köp och sälj

Medelklassens ungar

Byter bort butelj

Kan du följa med i

Våldets karusell?




Bunden vers av Roggebogge VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-06-14 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP