Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina bröst är som hungriga nattfjärilar

Dina bröst är som hungriga nattfjärilar.
Dina ögon blixtrar av en längtan som
aldrig har blivit tillfredsställd.
Jag håller om dig så som man försöker
lugna ett rasande ursinnigt barn.
Ditt hår böljar som ett frustande hav.
När du gråter så gråter jag.
Dina händer som famlar efter ljus
och din omgivning som för länge sedan
har dödförklarat och glömt bort dig.
Med all min kärlek försöker jag ge dig frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-06-14 18:19



Bookmark and Share


  Respons VIP
Väldigt starka och uttrycksfulla kärleksrader.
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP