Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du finns i det verkliga mötet...


Rotlös

ROTLÖS

Bland sociala
och lokala

och knasiga
relationer
som är trasiga
alienationer

växer mitt träd
tyst och rotlöst
med en tanke späd
och oförlöst

Jag saknar dock
inte några rötter
Det är levande och
känsliga fötter

som får mig att sikta
och avlossa stöten
och enbart inrikta
mig på verkliga möten

som föds varje dag
och gör "vi" till "jag"

Detta är dock något som
jag inte kan tala om...




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-06-15 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP