Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jesus bredvid eller i


jesus bredvid eller i mig

jesus
jag vill prata om dig
medans jag pratar med dig
jesus sitter bredvid mig
nu när jag skriver om han ,
samvetet vittnar nar jag följer vägen han har för mig
jesus älskar oss
och vi är hans folk.
han tar mig från rädsla och straff till kärlek
och han är vår levande gud.,de va så han återupplivade mig
så att jah idag lever om jag är i honom.
tack jesus
din kärlek skrämmer mig ibland och vill gömma mig
lär mig att hantera det så tack för ditt tålamod.
sorgen ,,blir inte depression eller psykisk ohälsa eller sjukdom som enbart medicin botar .
hos dig blir sorgen en styrka
wow det finns en levande gud.
kan de va att du tänkte ne nu äre dags att sluta med droger
och börja läka och så gav du kraft .




Fri vers av vodkatårar23
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-06-15 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vodkatårar23