Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är en skräckfilm utan slut

Världen är en mardröm omöjlig att vakna upp ur. Världen är en skräckfilm utan slut. Världen är en ständig förnedring omöjlig att försvara sig emot. Världen är en existentiell tvångströja och tunga doser psykofarmaka på en fullständigt surrealistisk psykiatrisk klinik som ser ut som ett säkerhetsfängelse där personalen älskar att vara självgoda, arroganta och godtyckliga.
Världen är den kärlek som du aldrig fick när du var ett försvarslöst barn som inte hade någon vettig människa att vända sig till med all sin ångest och pina. Världen är det svek och den kränkning som gjorde att du blev väldigt allvarligt psykiskt sjuk under en väldigt lång tid.
Världen är ett ohanterligt hat som exploderar i en orgie av mord, förtryck och manipulation.
Världen är den plats och verklighet som du befinner dig i. Hur ska du hantera problemet? Hur ska du kunna rå på de skenheliga och maktfullkomliga monstrena?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-16 14:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hör här ! det finns två slags människor : de sjuka och de friska varav de förstnämnda gör de sistnämnda sjuka.
Notarius P.
2023-06-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jamen,de här va ju en alldeles träffande titel det på en skräckfilm som skulle få självaste Stephen King att blekna.
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP