Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


höjd

 

 

åt alla håll

 

är

vindarna

 

och mitt i

 

stilla obestämbarhet

med lugnet

inuti är

 

en väg av ord

ett mål i förändring

oväntat förväntat

 

flyg!

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-18 09:35



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
PANTA REI
2023-06-18
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP