Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Timmar av ted Gärdestad har sin inverkan, Lill älskar ted...så som en hyllning till Ted och Lill skrev jag den här för ett tag sem, tiden går ju så fort....skrevs en sommardag 2004


Lill

Det är skönt att gå ut och vara under en himmel så blå
Det är skönt att bara ta på sig och gå ut och gå
Man behöver inte bestämma så mycket, bara vara
Försök inte att ringa, för det är ingen hemma som kan svara

Skönt att komma från stormiga hav och lägga till
Det är klart man säger ja om hon vill
Klart man inte tackar nej till en dag med Lill

Det är skönt att vara ute under det blå
Det är underbart då det plötsligt bara är vi två
Vi kan gå ut och gå en tag, ta en promenad
Hur man än vrider och vänder på det gör hon mig glad

Med henne så står tiden aldrig still
Och om du frågar mig vad jag helst av allt vill
Ska jag svara jag tar gärna en dag med Lill

Det är skönt att vara ute tillsammans under det blå
Och bara ta det som det kommer, som det faller på
Vi kan prata om vad som helst, men inget speciellt alls
Här finns inga måsten, inget som ovanifrån befalls

Det är ju så många andra killar som verkligen vill
De försöker och de anstränger sig, de bjuder till
Gissa om det är underbart att hon dansar med mig , Lill




Fri vers av PPQ
Läst 328 gånger
Publicerad 2004-11-03 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ