Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är det enda som kan få mardrömmen att klinga av

Kärlek är det enda som kan få mardrömmen att klinga av.
Skräckfilmen som får ett lyckligt slut och jag blir människa igen.
Att få ligga i din famn och gråta ut är det bästa som har hänt mig.
Psykosen släpper sitt sitt järngrepp tills jag befinner mig i glädjens här och nu.
Djävulen flyr när han får höra sanningen.
Kärlek är det enda som kan få mardrömmen att klinga av.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-06-20 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP