Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den obotliga ensamheten

Människorna med sina stängda hjärtan och själar, de undrar varför livet och framtiden
ser så mörk ut och varför allting ter sig så meningslöst och monotont trist.
Varför denna förfärande och
obotliga ensamhet?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-06-20 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP