Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget…Glad Midsommar hälsas vänner på poeter.se


Stenskvätta fågel

”Stenskvätta”fågel ..med Stenskvättar från jordgubbar..
Hälsar mina vänner en
Glad Midsommar med jordgubbar som ska i tårtan.

På tal om alla mina stenar blandat i stenpartier i skogen mindre som större illustrerats i som hjärtan mm. Så…
För en tid sedan ett fin besök av en kompis en kännare på naturens fenomen och som följt mina inlägg som bekantat sig även på arter fåglar som skvättar.
Pizza fanns på menyn den här dagen till vilket senare som serverades glasskompott som efterrätt och kaffetår;
Helt apropås uttryckte så personen, ”Stenskvätta” finns den på din gård, log inom, med tanke på alla stora som mindre av stengrus fåglar än fröjdandes här så... Nja svarade jag det tror jag inte; tids nog senare fick av biodlaren veta att nog fanns den här men vart fall inte i nys live på den ännu här inpå som setts av.

Allt nog! Härmed vill hälsa mina vänner på poeter.se en fin midsommar och sommar detta oavsett om ”Stenskvätta”eller inte, annat små stenar från jordgubbar till dagens ära hur än nu får pryda.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-22 12:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En fin hälsning, önskar dig en skön midsommarkväll. Utgår från att tårtan var god, bilden kan få vem som helst att slicka sig om munnen.
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP