Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi invånare

Det är sagt i alla små detaljer, endast skruven sitter fast i mitt innersta liv.
Ett århundrande byggt på samhörigheter och tidsjusteringar.
Lugnet i det direkta överflödiga introverta, kallat för sidospåret.
En ny generation, ett nyttigt frivarv runtom hjärnans centrala delar yppas i eko.
Dragläget hinner ej med att vara sisådär perfekt som vi ömmar i munnen.
Ett flämtande sim inte kommer stoppa drivkraften, i våra leende ögon.
Ett konkret minnesrum, en tanke sinar med rymden och vi ger aldrig upp.
Mot nya hopp i genast ett väderombyte saliga och ordningen är beställd exakta tidsresor.
Vi aktiverar och styrker minnen med en liten detalj, ett litet noggrant väl valt ord.
Stoppar inte inkomsten i det lilla huvudkalkylerade tidsvakna och ändelsen i oss poesi invånare.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-23 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP