Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma skor (året om)



jag går i samma skor året om
jag bryr mig inte alls
tankarna tänker
känslorna känner

jag är tom inuti

när jag pratar med någon
har jag inget att säga
det är bara en massa krav
på hur man ska va'

jag vill inte visa
hur jag fallit sönder
vill inte att någon ska se
mitt misslyckande
hur värdelös jag är

nu

jag kan sitta själv på rummet
stirrandes på skärmen
tills jag inte vet vilken månad det är

det är tyst och dammigt
jag suckar för mig själv
om jag vore stark
hade jag varit bättre

jag ser mig själv i spegeln
och hånskrattar
åt det vedervärdiga svin jag ser

för jag har samma skor året om
bryr mig inte om nåt
och där hjärtat satt
finns bara ett jävla hål

och jag förlorade dig här
i den här stan
jag älskade dig
men du hoppade in i din bil
och körde härifrån

åren passerar
och du tänker på mig
mindre och mindre
medan jag
tänker på dig
mer än vad jag vill

jag super mig genom nätterna
gör allt för att inte känna
vill bedöva mitt inre
mitt äckliga skräphjärta

vi promenerade i vintern
det var du
det var jag
pappa hade precis dött
och jag blödde
men jag visade det aldrig

ville inte vara svag

och du var som en ängel
du bedövade min smärta
med din närvaro

och när jag äntligen
fick kyssa dig
när min dröm sedan jag var sjutton
blev sann
så levde jag
igen

nätterna med dig
på mina lakan
var magi för mig
bara sex för dig

jag älskade med dig
du knullade mig

jag hyser inga agg
vi är bara människor
men jag skulle ljuga om jag sa
att det inte gjorde ont

minns du alla sena nätter
vi satt i soffan
kollade på gamla avsnitt av hulken
du var i min famn
vi var sjutton

bara jag var kär

ja jag förlorade dig här
jag var bara jag
inte tillräckligt bra




Fri vers (Fri form) av Inadekvat
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-23 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inadekvat