Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta drag

Poeter och institutioner
fungerar lika bra ihop som
oljekatastrofer på havet.

Yrkesvälviljans kader
talar seminariebevingade
fagerord om progressivitet
men blir förnärmade när du
tilltalar dom som jämlikar.

Musiken kan vara en kraftkälla
men också orsaka behovet av
kraftkällor. Det är helt enkelt
nödvändigt att blåsa skallen ren
med tystnad eller Motörhead
efter affärernas kommersmusik.

Reklam är lika med
mental förgiftning.
Stäng av ljudet.
Rädda din själ.

Stå slipsklädd i foajé och
kallsamtala propert om
ingenting med andra
uppklädda torde vara en
av Dantes helveteskretsar
fast på jorden.

Subkulturernas moderiktiga
idisslare kan säga vad de vill.
Konstig frisyr har ingenting
med moral att göra.

Nej. Jag får ingen lust att
vara social när jag ser en
medelklassförsamling
klädd i second hand.
Andens kikärtsröror
utan peppar.

Varför ser fjällrävsbärare
alltid ut som om de vore
på studiebesök?




Fri vers av rostspik VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-24 21:05



Bookmark and Share


  Tommy Vähä-Rainio VIP
Önskar att jag kunde skriva som dig,
Du skriver bra. Tommy

2023-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Motörhead är perfekt.

Vi kallade de där med fagerorden för frasradikaler på sjuttiotalet.
Begreppet torde ännu vara tillämpbart.

De ÄR troligen på studiebesök.
Tänk dig en innuit i Ruhrområdet, på besök i industrin.
Om det handlar The Pillisnorks låt "Industry".
Det var Di Levas första band som gjorde en platta.
2023-06-24

    ej medlem längre
vem fan vill vara social?
2023-06-24
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP