Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppasni haft en bra sommar :)


första ronden 14 återstår

Så du vann första ronden, jag ger dig den
Du vann, det skedde schysst
Men nu har jag en fråga
Tänker du stanna kvar i hela matchen?
Jag står fortfarande upp
Och jag är beredd att gå 15 ronder
Står du kvar eller tänker du fly?
Tänker du ge mig en match och där med en chans
Eller har du redan börjat snegla mot nödutgången?

Du vann första ronden
Du kanske vinner de nästa två med
Men du fick säkert in en träff eller två
Jag känner mig lite snurrig
Men du gullet, det är långt kvar tills knock out




Fri vers av PPQ
Läst 701 gånger
Publicerad 2006-08-14 21:42



Bookmark and Share


    S. Johansson
..*S*...leder till en del tankar och funderingar för min del..*S*..Bra iaf...så de så, som vanligt!
2006-08-14

  Neal
Skitbra dikt, jag skulle ha satsat på en knockout !
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ