Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbrukad

Kom inte hit
Håller andan
Förbrukar allt
Brände ut
Tog slut
Aldrig mer
den luften
i mina lungor




Fri vers (Fri form) av Annlynnia
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-26 21:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Den här är härlig
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Annlynnia