Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko (v.1)

Den bomull du talar
fyller mina dalar

Det du vill dölja
från din tunga bölja

Små vibrationer
skapar ljuva toner

Med darr i mitt bröst
lockar mig din röst

Jag ropar till svar
men du är aldrig kvar




Fri vers (Fri form) av Annlynnia
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-29 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annlynnia