Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndans

Regndroppe mjuk
mot längtansfull hud
Regndroppe sval
mot ryggtavla kal
Alltet andas
mot din kropp
i hopp
om att du kommer ut
Innan leken tar slut




Fri vers (Fri form) av Annlynnia
Läst 73 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-06-27 06:11



Bookmark and Share


  Koloristen
Wow!
2023-07-01

    ej medlem längre
Jag älskar inledningen ”regndroppe mjuk mot längtansfull hud”. WOW! Vilken känsla som finns i dessa ord.
2023-06-30

    ej medlem längre
Vilken härligt sensuell text!
2023-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill absolut inte ha något regn.

2023-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Annlynnia