Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt innehåll

Det som livet erbjuder oss människor leder ljuset intill det eviga rummet, som avgränsar med nya historiska bedrifter.
Den mänskliga faktorn letar sig genom denna öppning som evigheten med stolthet skapar inom alla levande fundament.
Det påbyggande flödets yttersta sanningskvot, levereras med mindre sanningar och ett nyttigt format innehåll. Det byggande sinnelagets allra unikaste flexibilitet, sätter oss redo att minnas denna och alla kommande tankevägar.
Det formas med en lovande ingång till den sistnämnda ordningen som ljuset klarar av att hantera i ögonen. Underhåller ett lovande trendbrott med den förnämste ordningen i alla dess sistnämnda resor i yttre sinneskorridoren.
Det byggande underlaget släpper taget om denna inre frigörelse och det skapas mera lovande tankar.
Det bakut svunna inre livsrummet i oss minneskluster, säkerställs med mera lugna tankebanor och ett aldrig ge upp moment.
Det växande minnesvetande inre flödet som sätter oss rikligen minnesvetande det som sker i denna evighet.
Det vinns med ett nyttigt minneslopp och andas mellan raderna som en nyttig byggd andlighetsperiod.
Det stimuleras med mera lugna testperioder och det skapar panik i alla dessa orubbade tankevidders hemligheter.
Det växande problemet som litar på denna evighet som numera lägger ordets hemlighet mera inom denna växande andliga vinstlott.
Tidens sätt att minnas denna riktning sker med denna öppning som livet bygger i denna delaktighet inom alla redan vakna perioder.
Det fortsätter med den sista ordningen som nuets alla vankade rytmer klarar av att hantera fullt ut.
Det sätter minnet mera tydligt benägen denna delaktighet som öppnar framtiden på samma gång som dåtiden sett detta eviga innehåll.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-06-27 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP