Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg till

Synkat läggs i suddigt tillstånd som inte åter prövar exit gången.
Utväg längsmed introvert ingången gången gångrad gående gåta...
Lev i miljöns klippta triad, ord med mera åter mera som en mätbar heliumballong.
Gnuggar stubb i luddade sammanhang, låter kanske helhetligt absurt...
Brisen som blev fortsatt efterchockad med övermogna ord.
Sinom i borta bättre mera bäst om och vaddå?
Tuta i alla kurvor med målande bildfossiler, skärper sinnet att vara redo...
Tyngre bortvisade tensiders alla levande orosmoln, kluddar i taket.
NU gäller ingen återvändo, endast enligt överenskommelse.
Tid att checka in eller ut ett extra tjutande av små inre redan raketvanor.
Öknen i ökade extra fort, sätter nuet mera linjerad alla snabba kanaliserade budskap.
Är detta sunt beteende i höjdens alla magnituder, tillika rösten som aldrig somnar utan att först säga till.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-06-27 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP